7 Mart 2009 Cumartesi

Teknik direktör mü yoksa falcı mı?

Mustafa Denizli ismi geçtiğinde birçok insanın aklına Beşiktaş’tan önce Galatasaray ve Fenerbahçe gelir, kimileri ise bu ikisine ulusal takımı da ekler. Hele Galatasaray ile Avrupa kupalarında atladığı turlar sonrasındaki sevinç gösterileri orta yaşlı birçok Türk futbolseverin aklında yer etmiştir. Tüm bu faktörler esasında Beşiktaş’ın ateşli taraftar grubu Çarşı için Mustafa Denizli’nin Beşiktaş antrenörü olamaması için yeterli sebeplerdir. Ancak profesyonel futbol taraftarlık dinlemez ve Mustafa Denizli Beşiktaş’ın başına Yıldırım Demirören yönetimi tarafından Ertuğrul Sağlam’ın ardından teknik direktör olarak getirilir.
İlk birkaç haftayı başarısız geçiren Denizli, Beşiktaş tribünlerinden büyük tepkiler alır ve tüm stat hep bir ağızdan “Hoca takım neden oynamıyor?” diye bağırır. Mustafa Denizli, tüm bu tepkilere rağmen çıkar ve 26. hafta sonunda lider olacaklarını iddia eder.
Denizlinin ağzından bu sözler döküldüğünde birçok futbolsever gibi ben de inanmamıştım ancak son iki haftadır ligde alınan sonuçlar Beşiktaş çalıştırıcısını haklı çıkarttı ve hızla zirveye tırmandılar. Özellikle ligin 21. haftasında tüm rakipleri puan kaybederken, Gaziantepspor deplasmanından 3 gollü 3 puan almaları, Fenerbahçe’nin lider Sivas’ı mağlup ederek Beşiktaş’ın ekmeğine yağ sürdüğü 22. haftada ise son iki yıldır bir türlü şanslarının tutmadığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u İnönü’den eli boş göndermeleri Mustafa Denizli hakkında benzer soruların sorulmasına sebep oldu.
Mustafa Denizli teknik direktör mü yoksa falcı mı? Sanırım bunu sezon sonunda öğrenebileceğiz.


http://www.futbolyorumlari.com

0 yorum:

Blogger Templates by OurBlogTemplates.com 2007