7 Eylül 2008 Pazar

Futbol Sizce Nedir



Futbolun klasik ve kalıplaşmış tanımını yapmak istemiyorum.Çünkü futbolu o tanımla sınırlamak mümkün değil bana göre.Futbol benim için renk,ırk,dil ayrımı olmaksızın dünyadaki tüm milletlerin ortaklaşa konuştuğu dildir.Futbol hobidir,futbol dostluktur,futbol sosyalleşmektir,futbol kültürdür,futbol yaşamdır bence...
Blogumuzda sizlere futbolu yazmaya çalışacağız tabi başarabilirsek.Başarabilirsek diyoruz çünkü futbol bazen yazılara sığmayacak kadar doludur.
İçinde futbol sevgisi olan ve 'futbolsuz olmaz diyen' dostlarımızla beraber futbolun her anını hepbirlikte paylaşacağız inşallah.
Futbola sadece belirli ölçüler içerisinde oluşturulmuş dikdörtgen sahada değil yaşamın her alanından bakmaya çalışacağız.
Tüm dostlarımızı saygıyla selamlıyoruz...

1 yorum:

Suat Duman dedi ki...

Futbol nedir? arkadaşında blogunda belirttiği gibi futbol herşeyden önce sevgi, barış, kardeşlik ve centilmenliktir.
Günümüzde yaşanan endüstriyel futbol gerçeğinde her ne kadar kutuplaşmalar olsa da dünyanın dört bir tarafında yaşanan olaylarla ve yerel anlamda yukarıdaki ifadelerin güzelliğini fazlasıyla anlayabiliyoz.
Futbol bir tutkudur! içerisine aldığında sizi sıkıca saran, ateşi ile kaynaşmamızı sağlayan, yeni yeni düşüncelere daldığımız ve herşeyden önemlisi yeni arkadaşlıklar kurmamıza vesile olan enternasyonel bir oluşumdur.
Futbolu hep beraber yaşıyoruz. Burada da yine bir arkadaşımız güzel bir blog açmış, bu duyguyu yaşamımızı veya yaşayanları temsili olarak bizlere sunmaya çalışıyor..
İşte baktığınızda futbol budur.. Herşeyden önemlisi birşeyleri paylaşabilmektir.

Blogger Templates by OurBlogTemplates.com 2007