17 Eylül 2008 Çarşamba

Kısa Yoldan Meşhur Olma Çabaları



Bugün gazeteleri karıştırırken belki çoğunuzun da okuduğu haber karşıma çıktı.Birde medyamızın meşhur mübala sanatı ekleneinde üzerine,insan ister istemez merak edip okumak durumunda kalıyor.Çoğu yerde 'Arda Turan'a Taciz Suçlaması' şeklinde yansıyan haberi dikkatle okudum.Okuduğum anda da güldüm ama yinede internette de konuyu araştırma gereği duydum bu yazıyı yazmadan önce.

Olay Arda Turan'ın kendisini telefonla arayıp hakaret ettiğini ileri süren bir bayandan kaynaklanmış.Hanımefendi sözde Florya Metin Oktay Tesislerine Arda ile görüşmeye de gitmiş ancak kendisini bulamayınca (tesisler büyük biraz ondandır belki ! ) geriye dönmüş ve ardından Arda tekrar telefonla bu söz konusu bayanı arayıp hakaret etmiş.

Türkiye'de artık bu tip şeyleri duymak çok sıradan olmaya başladı.Birgün Emrah'tan çocuğu olduğunu iddia eden başka bir gün başka bir ünlü isimin eski eşi olduğunu ve kendisini arayıp sormadığını savunan tiplere rastlamak hiçte zor değil.
Şimdi de Galatasaray'ın ve Milli Takımın genç yıldızı Arda Turan nasibini alıyor bunlardan.Ne diyelim söz konusu hanfendi belki bi kaç gün sanal gündem yaratıp manşetlerde kalıcak belki bu da ona yetecek.Ancak biz Türk halkı olarak kolay yoldan meşhur olma çabasında olan bu tip kişilerden sıkılmaya başladık iyice.Bırakın Allah aşkına adamların işleri güçleri bitti sizinle mi uğraşacaklar.Artık taktiğinizi değiştirme zamanı geldi.Çünkü sizi duymak veya okumak istemiyor bu insanlar.

0 yorum:

Blogger Templates by OurBlogTemplates.com 2007